قضاوت لومپن ها و تبه کاران حاکم در باره مردم  

 

فرمانده لومپن و تبه کار بسیج، مردم را که از دست ستم گری های جنایت کاران حاکم به تنگ آمده و مصم هستند تا تغییر شرایط غیرانسانی حاکم بر زندگی شان به مبارزه خود علیه جمهوری اسلامی ادامه دهند، فاسد، آلوده و ناسالم نامید. نقدی ضمن اهانت به مردم  گفت: كساني كه با اين انقلاب و ولايت فقيه مخالفت مي كنند يا فساد اخلاقي دارند يا فساد مالي و يا آلوده به موادمخدر هستند و بسيار بسيار به ندرت پيدا مي شود كسي كه چنين مخالفت هايي را داشته باشد و در زندگي شخصي اش سالم باشد.

 

سایت حکومتی عصر ایراندر این باره می نویسد:  رئیس سازمان بسیج  مستضعفین اظهار داشت: كساني كه با اين انقلاب و ولايت فقيه مخالفت مي كنند و براي زمين گير كردن نظام تلاش بيهوده مي كنند يا فساد اخلاقي دارند يا فساد مالي و يا آلوده به موادمخدر هستند و بسيار بسيار به ندرت پيدا مي شود كسي كه چنين مخالفت هايي را داشته باشد و در زندگي شخصي اش سالم باشد كه همانطور كه گفتم، اين بسيار نادر است.

به گزارش عصرایران ، سردار محمدرضا نقدی همچنین فعالیت در نیروی انتظامی در دوران اصلاحات را "سخت ترين دوران مسئوليت " خود توصیف کرد چرا که "جريان هاي سياسي مخالف در اين دوره پر و بال گرفتند."

نقدی در دوران اصلاحات فرماندهی حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی را برعهده داشت.

وی که با کیهان گفت و گو کرده است ، همچنین درباره اصلاح علوم انسانی و نقش بسیجیان تاکید کرد: به هيچ وجه توصيه نمي كنيم كه بسيجيان فقط سراغ رشته علوم انساني را بگيرند. منتها اولويتي كه الان ما در كشور داريم و براي جلوگيري از يك سري خطرات بايد در آن تحول ايجاد كنيم بحث علوم انساني است.

نقدی افزود: " انقلاب فرهنگي" براي ايجاد تحول در علوم انسانی بود منتها از آنجا كه تحول ياد شده جدي نبود و سطحي بود و ناپايدار با شكست روبه رو شد به طوري كه هنوز مشكلات مربوط به وابستگي علوم انساني مان به غرب براي ما همچنان مشكل ساز است.

وی ادامه داد: آيا اين درست است كه در دانشگاههايي كه ديپلمات هاي ما از آنجا بيرون مي آيند آموزش علوم انساني از نوع ليبراليستي و جدايي دين از سياست داده شود؟! به عقيده من كساني كه در دانشگاهها چنين درس هايي را مي خوانند نظريه هاي ديگران را مي پذيرند و كم كم از ايده، ريشه و عصر خودشان دور و دورتر مي شوند و تبديل مي شوند به يك سري آدم هايي كه معارضه مي كنند با راه و انديشه هاي امام (ره) و رهبر.

نقدی در پاسخ به این سوال کیهان که " به نظر مي رسد يكي از كارهايي كه بسيج بايد جدي تر از گذشته به آن همت گمارد تربيت دانش آموزان مقيد و متعهد براي ورود به دانشگاه هاست " گفت: بله، اين موضوع از قبل وجود داشته و امروز نيز فعال است منتها من هم مي پذيرم كه قدري كارايي خودش را از دست داده و بايد تقويتش كرد كه البته اين كار را خواهيم كرد.

وی درباره وقایع انتخاباتی نیز گفت: جريان اخير يك جريان انتخاباتي نبود بلكه يك جريان ضد انقلاب بود با هدف براندازي نظام. پس كسي كه علاقه اي به چنين جريان هاي براندازي داشته باشد و بخواهد سليقه سياسي خود را با آن جريان گره بزند، يقينا نمي تواند بسيجي باشد.

او افزود: اين ها اگر امروز عكس امام(ره) را پاره مي كنند در سال هاي گذشته بويژه در ماه هاي اخير شعارهاي امام و خط امام را پاره كردند و تمام ارزش هاي امام را زير پا گذاشتند و امروز رسيدند به پاره كردن عكس امام(ره) كه نماد همه ارزش هاست.

نقدی در پاسخ به پرسش کیهان درباره اینکه "مخالفين هميشه در تلاش بودند تا شما را به بهانه اي و به نحوي از عرصه سياسي حذف كنند مثلا ماجراي نمازجمعه سال 77 و ادعاي برخورد فيزيكي شما با عبدالله نوري عنصر افراطي حزب كارگزاران وابسته به هاشمي رفسنجاني را مطرح كردند"، گفت: نكته مهم و جالبي را درباره جريان نمازجمعه سال 77 كه جريان اصلاح طلب ادعاي حضور بنده را در آن مراسم مي كرد بگويم و آن اينكه اين ادعا از ريشه دروغ محض بود چرا كه بنده اصلا جمعه ياد شده، سعادت حضور در نمازجمعه را نداشتم تا چه برسد به اينكه برخورد هم با فرد مزبور داشته باشم، اين تهمت را به من زدند تا به نحوي از افشاي يك سري مفاسد اقتصادي متعلق به برخي از اعضاي شاخص حزب كارگزاران كه پرونده چاي آن ها در اختيار من بود و براي آن ها خيلي حياتي بود جلوگيري كرده باشند.

فرمانده بسیج مستضعفین در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: " كساني كه با اين انقلاب و ولايت فقيه مخالفت مي كنند و براي زمين گير كردن نظام تلاش بيهوده مي كنند يا فساد اخلاقي دارند يا فساد مالي و يا آلوده به موادمخدر هستند و بسيار بسيار به ندرت پيدا مي شود كسي كه چنين مخالفت هايي را داشته باشد و در زندگي شخصي اش سالم باشد كه همانطور كه گفتم، اين بسيار نادر است."
 وی تاکید کرد: "اين را به عنوان جمع بندي بيش از هفت سال كار در نيروي انتظامي مي گويم و به پاي حرفم هم مي ايستم."

فرمانده اسبق حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی در پاسخ به این سوال کیهان که "متهمين اصلي شهادت بسيجيان و جنايت هايي كه در اين مدت رخ داده كساني هستند كه آن نامه ساختارشكنانه را به رهبر معظم انقلاب نوشتند و با صدور بيانيه هاي تحريك آميز و حضور درخيابان ها اغتشاشات را مديريت كردند .اين افراد نيز در كنار متهمين ديگر در دادگاه حاضر و بايد پاسخگو باشند .

وی در پاسخ به این سوال که "چرا بسيج براي شهداي خود به رسم خونخواهي هم كه شده از اين افراد هيچگونه شكايتي تسليم قوه قضائيه نكرده است؟" گفت: از روزي كه حكم فرماندهي را دريافت كرده ام مشغول سازماندهي بودم و موضوع شکایت از را هم در دستور كار دارم. مطمئن باشيد اين موارد را دنبال و شكايتمان را تسليم قوه قضائيه خواهيم كرد و نخواهيم گذاشت حق بسيجيان و مردم پايمال شود.